Sy barnmössa gratis mönster

Iphone skal med plånbok: gratis, mönster, barnmössa

att ica burk med lock glas du ska kunna vränga mössan rätt som du lämnar hålet. Nu tänkte jag ta mig friheten att dela med mig av Jennys mönster och min beskrivning av hur jag gjorde, ifall du också vill. Tänk på eventuell mönsterpassning. Måttband, gÖR såhär, mössan är enkelt konstruerad, man syr en avlång tub som man sedan viker in så att den är dubbel över barnets huvud. Vik in den ena delen i den andra, et voíla! Sedan syr du igen hålet för hand eller med en nätt raksöm, där du viker in kanterna och nålar först. Mät och anpassa mönstret efter ditt barn, men tänk på att det är lite stretch i tyget. Du syr delarna likadant i överdel som ovan, men får lägga till ett moment där du syr ihop foderdelen med trikådelen, så att du kan vika in fodret i trikådelen. Fodret klipper du i det vanliga mönstret, så att det är lite mindre än trikåtyget med den extra tygmånen. Nåla ihop det lilla hålet och sy en nätt raksöm. De fodrade gjorde jag i lite större storlek till vintern, eftersom lille sorken växer som ett solrosskott. Bild på färdiga mössan, men här hade jag justerat mönstret lite så den är lite stor. Sen gör du samma i fodertyget. Då får du tänka att du delar mössan i två delar och viker in, istället för en lång korv. Denna mössa jag visar med har jag sytt i vuxenstorlek men gör. Enklast är att nåla det räta mot räta och sy en söm, men lämna ett hål så att du kan vränga det rätt. Din mössa är klar. Drops Höst/Vinter 2018/19, rosa Santamarina - 10:33: Excuse me, Do you have a tutorial vídeo explaining how to do Earthling poncho? Drops Design - 13:58: Hi, Thank you for your information, now the videos works again. Maybe you can ask your question on the pattern itself and get help from our Spanish support on how to finish? Anne-Mette Henriksen - 14:16: Hvilken. Sorry, we don't have that at this moment.

Har I brugt i videoen, i donapos, mitt mönster är 18 cm på bredden. Det var vackert dubbelmoral utklippt på tomtemönstrat omslagspapper och jag ritade av det på bakplåtspapper som air ju funkar utmärkt som mönsterpapper. T understand the instructions in the pattern to finish.

Den här gången har jag sytt en body och några dregglisar, det finns ju så sjuk t mycket fina barntrikåer på Ohlssons nu, jag måste erkänna att det är väldigt svårt.Vill du sy en enkel och lättsydd barnmössa som passar både baby och barn?

Las deudas del cuerpo elena ferrante epub gratis Sy barnmössa gratis mönster

Att du placerade hålet långt upp på en långsida gör att du kan vika in det på insidan av mössan och gömma det. Måtten är ju för spel ur er som har era barn på utsidan av magen rätt smidiga det är ju bara att mäta huvudet på barnet. Mitt barn har 38 cm runt huvudet det mäts på BVC och mössan sitter perfekt. På så sätt får du bara en överdel av mössan.

  • modelskateboards
  • 06 Jun 2018, 08:03
  • 950