Ljudbok gratis 30 dagar

Ica snacks för barn: dagar, ljudbok, gratis

innan debitering. Utbud, bokus Play låser alla sina böcker inne i appen. Tänk dig att du får tillgång till ett näst intill obegränsat utbud av böcker som du kan lyssna på, för endast 169 kr i månaden. Vi börjar med en bok som jag har läst, min nuvarande bok och en bok som jag vill läsa lite längre fram. Finns just nu för iPhone och Android. Tjänsten finns tillgänglig både till iPhone/iPad och Android. Den bok som jag så länge har längtat efter att få läsa. Spotify fast för böcker! Här kommer ett toppenerbjudande! Operativsystem, bokus Play finns tillgängligt för iPhone och Android. Hitta den panelmedlemmen maxi som speglar spel ditt läsande bäst och följ hens åsikter och tankar om böcker och välj din nästa bok därefter. Vi har därför inte kunnat undersöka hur deras utbud ser ut eftersom det skulle innebära en hel del manuellt jobb när vi inte kan spindla av deras sajt. Fakta, fantasy scifi, historia, klassiker, lyrik. För att verifiera kunden dras en 1 kr som genast betalas tillbaka. Detta sker för att du ska kunna fortsätta ditt abonnemang utan avbrott om du väljer att fortsätta använda tjänsten efter provperioden. Om du vill kan du lyssna på en bok själv, lyssna på en bok tillsammans med din partner och dessutom hålla böcker igång för dina barn som god nattsagor. Här hittar du intervjuer med massor av kända författare som ger dig information om deras verk och en insikt i hur deras tankeverksamhet fungerar utanför deras författade universum.

Ljudbok gratis 30 dagar

Din epostadress och ett lösenord som du hittar. Helt utan bindningstid eller krav på fortsatt abonnemang. Som du vet är jag normalt sätt en bokslukerska Även här kan du hitta nya möjligheter till att hitta litterär inspiration. Premium 169 kr per månad, tonår nästan vuxen, storytel hjälper öppettider till att dela ut priser som det Stora Ljudbokspriset. Här kan du läsa mer om Vecka. Ladda ner så många böcker du vill online.

Lyssna på ljudböcker gratis i upp till 30 dagar med exklusiva rabattkoder.På kan du enkelt jämföra ljudbokssappar.


För att undvika debitering ska uppsägning ske senast dagar två arbetsdagar före debitering ifall uppsägning sker via mail eller telefonkontakt. De här böckerna kommer jag att ladda ner för gratis att läsa den närmaste tiden. Här kan du läsa mer om Istvillingar. Som kund kan du växla fritt mellan de olika abonnemangen om du vill prova båda. Du kan välja att ha flera böcker igång samtidigt. Både läs och ljudböcker och med koden. Nu är det middag här på hotellet snart. Veckorna flyger fram, klicka här för att prova på Bokus Play. På min lediga tid vill jag mer än allt annat läsa.

Prova Bokus Play gratis, bokus Play erbjuder en gratis prova-på-period i 30 dagar.Jag kan när jag vill lyssna på e-boken via ett par hörlurar från min smart-phone och kombinera motionspromenaden med boken istället för att lyssna på musik.Så här provar du gratis i 30 dagar.

  • Эрих
  • 14 Jun 2018, 18:31
  • 280