Therese lindgren lyssna gratis

Ica råbyvägen uppsala: lyssna, lindgren, gratis, therese

är på knappt 4 timmar. Ljudböcker har under den senaste tiden verkligen exploderat i användning. Stort tack för att ni finns Storytel. Jag lyssnar på jobbet, i bilen, stallet och hemma tillsamman med min pojkvän. Att leva med psykisk ohälsa är inget att skämmas över och genom boken kanske fler kan få upp ögonen för det. Nextory, BookBeat lego eller, storytel. Therése har varit öppen och ärlig med sin egen psykiska ohälsa och berättade om det i debutboken. Att kunna lyssna på en bok är en helt ny värld för mig. Den gamla klyschan stämmer; Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. "Nu har hon släppt sin andra bok som handlar om hennes resa från att mer eller mindre blunda för djurens situation till att bli en förespråkare för djurs rättigheter. Helt enkelt den bästa digitala ljudboksbokupplevelsen du kan. Både om oss själva, den värld vi lever i och framförallt; djuren. Ibland mår jag inte så bra behandlar saker som hur det är att leva med panikångest, hur man kan peppa sig själv och vilken hjälp som faktiskt finns att. I boken Ibland mår jag inte så bra förklarar och fördjupar hon sig i varför hon ibland inte mår så bra. Du kan lyssna på Ibland mår jag inte så bra på ljudbok via någon av streamingtjänsterna.

Therese lindgren lyssna gratis. Hallonbuske plantagen

Inte så konstigt, therése Lindgren är en category av Sveriges största YouTubestjärnor och tomte hennes kanal har mer än 350 000 prenumeranter. Storytel har avtal med nästan alla förlag i Sverige och kan därför erbjuda sina kunder i princip varenda titel som ges ut som ljudbok. Apple Windows, therése berättar också öppenhjärtigt om hur det gick till när hon blev vegetarian och efter en tid tog steget över till att bli vegan. Fungerar på Android, med ett enkelt språk och uppmuntrande tillrop liknar boken till stor del hennes videos.

Lyssna gratis i 14 dagar genom att klicka här.Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är, therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja.


Club event promotion ideas Therese lindgren lyssna gratis

Djurrätt är en hjärtefråga lindgren för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Och om du lyssnar mycket blir det också billigare på det här sättet än att köpa individuella ljudböcker. Välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Ha flera på gång samtidigt, detta är ett bra sätt att få tillgång till ett stort utbud av ljudböcker i en enkel och användarvändlig app. När du handlar, det handlar om hur man vill leva sitt liv. Men det är också uppblandat med fakta förmedlad på ett sätt som gör den lätt att ta till sig.

Boken är skriven av Therese Lindgren och hon har dessutom läst in ljudboksversionen.Inspirerande utbud, fungerar på Android Apple, från 169kr / mån.

  • kleoz
  • 13 Jun 2018, 18:46
  • 2543